Waarom deze actie?
In Brabant wonen ruim 20.000 kinderen in armoede. In de stad Eindhoven, bijvoorbeeld, is dat één op de acht. Kinderen die eten van de Voedselbank en die niet mee op schoolreisje kunnen. Juist deze kinderen verdienen het om extra in het zonnetje gezet te worden. Radio JND zet zich in 2023 voor de 8e keer, samen met Stichting het Pakjeshuis in om samen met onze luisteraars zoveel mogelijk geld en producten in te zamelen om er voor te zorgen dat we zoveel mogelijk kinderen blij kunnen maken.

85 UUR LIVE RADIO
In 2023 organiseert Radio JND voor de 8e keer het ‘Radio JND Pakjeshuis’. Ieder jaar komt de actie vanaf een locatie in Brabant of Limburg. Afgelopen jaar kwam het Radio JND Pakjeshuis vanaf De Parade in Den Bosch. De maand December staat in het teken van zo veel mogelijk geld en producten inzamelen. Met als hoofdactie 85 uur Live radio vanuit het bekende Radio JND Pakjeshuis. Met het geld en de gesponsorde producten gaan we dit jaar zoveel mogelijk ingestuurde wensen voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken proberen te vervullen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een   dagje naar het strand of pretpark, een voedselpakket, voetbalschoenen om te kunnen sporten of gewoon een leuk presentje. Alles kan gewenst worden en wij gaan ons uiterste best doen om al deze wensen te vervullen. Via de voedselbanken worden al hun klanten op de hoogte gebracht van deze actie en kunnen zij hun wens insturen naar Radio JND. Maar ook de luisteraars kunnen iemand opgeven waarvan zij vinden dat die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De 85 uur live radio op locatie is te volgen via de ‘Kijk Live’-button op de websiteJND app en sociale media kanalen van Radio JND.

Over de initiatiefnemers
Radio JND
werkt ook dit jaar weer samen met de Stichting het Pakjeshuis, die zich inzet voor kinderen in minder bedeelde gezinnen. Deze Stichting heeft ook een ANBI status wat voor een sponsor fiscale voordelen oplevert bij het steunen. In de vroegere edities lag het accent nog op het inzamelen van geld en speelgoed voor pakjesavond maar sinds vorig jaar wil het team van Radio JND ervoor zorgen dat kinderen die het thuis niet breed hebben een steuntje in de rug krijgen. Daarom willen wij dit jaar zoveel mogelijk geld en producten bij elkaar krijgen.

Voor meer informatie over de stichting kunt u terecht op de website van Stichting het Pakjeshuis

Ondernemers kunnen hun steentje bijdragen!
Voor een actie als deze is uiteraard geld nodig. We zijn blij dat veel bedrijven uit de regio ons financieel ondersteunen. Wilt u ook een bijdrage leveren en daarmee dit goede doel steunen, neem dan contact op via info@radiojnd.nl of bel naar 085 – 760 99 32.

Voor vragen, opmerkingen en of ideeën rondom het JND Pakjeshuis kun je contact opnemen met ons kantoor:

Radio JND
IBCweg 3n                                     Whatsapp:              +31 (0)85 – 760 99 36
5683 PK Best                                Telefoon kantoor: +31 (0)85 – 760 99 32